Ga naar de inhoud

Lassen van wapeningsstaal

FIERET STAAL VERBINDT EN VERBETERT

De stevigheid en betrouwbaarheid van jouw bouwwerk zijn belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het ambacht van het smelten en verbinden van de uiteinden van verschillende wapeningsstaven met behulp van lasverbindingen. Ons team van vakmensen staat klaar met geavanceerde apparatuur om topoplossingen te bieden in het lassen van wapeningsstaal.

KWALITEIT VOOROP

Kwaliteit is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor ons. Onze ervaren lassers zetten zich volledig in om niet alleen sterke, maar ook precieze en betrouwbare wapeningslassen te realiseren. Of je nu bezig bent met de bouw van iets nieuws, renovaties uitvoert, of specifieke maatwerkoplossingen nodig hebt; wij zorgen ervoor dat jouw bouwwerk aan de hoogste eisen voldoet.

FIERET STAAL REGELT HET

Heb je een uitdagend project, maar weet je niet hoe het uitgewerkt kan worden? Wij denken graag van A tot Z met je mee. Zitten we daarmee op dezelfde golflengte, dan regelen wij het staalwerk tot aan de aflevering en montage. Ook zorgen wij ervoor dat er een team van professionals klaarstaat om het project tot een waar succes te maken.